V neděli od 14:00 derby žen na Letné | SK Slavia Praha
Více

V neděli od 14:00 derby žen na Letné

Slávistky čeká v neděli první derby jarní části sezony. Utkání je na programu v neděli 26.března od 14:00 v epet Areně. Derby žen odvysílá živě O2 TV Sport. Vstupenky jsou v prodeji online.

Slávistky se nachází momentálně v čele tabulky, po remíze Sparty se Slováckem vedou ligovou tabulku o jediný bod. Boj o první příčku tabulky je tak velmi vyrovnaný a slávistky budou potřebovat vaši podporu.

V podzimní části ligy remizovaly naše fotbalistky se Spartou na domácím hřišti v Horních Měcholupech ve vyrovnaném zápase 2:2, kdy se střelecky prosadila Petra Divišová a Michaela Khýrová. Trenér Karel Piták bude mít k dispozici oproti podzimu všechny tři zimní posily Slavie Tamaru Morávkovou, Channing Foster a Haleigh Stackpole.

„Určitě je výhoda, když vedete ligu, psychická výhoda na naší straně je, ale derby je specifický a úplně jiný zápas, teprve tam se ukáže, jak na tom jsme. Na derby se vždycky těšíme, jsou to v lize ty nejtěžší zápasy a tím, že to má být jeden z těch největších zápasů ligy, se těšíme o to víc i tím, že budeme hrát na hlavním stadionu, i když na Letné. Má přijít hodně diváků, což je pro nás vždycky odměna, doufám, že přijde i hodně těch slávistických, podpoří nás a zápas zvládneme,“ věří před zápasem obránkyně Slavie Simona Necidová.

Derby žen je na programu v neděli 26.března od 14:00. Vstupenky jsou k dispozici online, nebo si je můžete zakoupit na stadionu Epet Areny v den zápasu. Utkání odvysílá přímým přenosem O2 TV Sport, hostem ve studiu bude zraněná záložnice Slavie Tereza Krejčiříková.

Slávisti, přijďte podpořit ženy v boji o titul!


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články