Hráči na hostování: Branka Zeronika pomohla Příbrami do čela | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Branka Zeronika pomohla Příbrami do čela

Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem přehledu.

FORTUNA:LIGA

Srdjan Plavšić (FC Baník Ostrava): V zápase s Českými Budějovicemi vyslal do vápna soupeře několik nebezpečných centrů, žádný ale nevedl ke vstřelené brance a Baník na jihu Čech prohrál těsně 1:2.

Ubong Ekpai (FK Mladá Boleslav): Nigerijský záložník nastoupil v základní sestavě do duelu na hřišti Olomouce, stejně jako zbytku týmu se mu ale příliš nedařilo a z trávníku byl stažen v 55. minutě, kdy Středočeši prohrávali už 0:2.

Michal Tomič (FK Mladá Boleslav): Na olomoucký trávník naskočil v průběhu druhé půle s cílem pomoci zvrátit nepříznivě se vyvíjející skóre, s výsledkem utkání se mu ale už nic udělat nepodařilo a zápas skončil tříbodovým ziskem Hanáků.

Tomáš Vlček (FK Pardubice): Talentovaný stoper nastoupil proti Teplicím v základní sestavě, domácím pomohl k pevné defenzivě a důležité výhře 3:1, která vyšvihla domácí na průběžně čtrnácté místo tabulky.

Marek Icha (FK Pardubice): Mladý záložník či obránce nastoupil do utkání se skláři na postu pravého beka, na své pozici se dokázal vypořádat s nebezpečným Gningem a patřil k důležitým článkům cenného vítězství.

Michal Beran (Bohemians 1905): V utkání na hřišti Plzně odehrál přes osmdesát minut hry a prezentoval se skvělým výkonem ve středu hřiště. V 53. minutě poslal míč do vápna na volného Kadlece, po jehož ráně si vlastní gól dal Chorý. I díky sešívanému záložníkovi tak klokani dokázali domácí přehrát a ukořistit cenné vítězství 2:1.

Bundesliga (Rakousko):

Moses Usor (LASK Linec): V zápase proti Hartbergu odehrál téměř celý zápas, aktivním výkonem na křídle pomohl ke konečné remíze 2:2.

Maksym Talovjerov (LASK Linec): v duelu s Hartbergem nastoupil na pozici defenzivního záložníka, střídán byl v 83. minutě za odpočatého Fleckera.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Antonín Kinský (MFK Vyškov): V zápase na hřišti Líšně udržel čisté konto, hosté zvítězili těsně 1:0 a posunuli se tak na průběžně druhé místo tabulky.

Tomáš Rigo (FC Sellier & Bellot Vlašim): Slovenský záložník odehrál na hřišti Opavy celý zápas a aktivním výkonem ve středu hřiště pomohl k cenné výhře 1:0.

Matyáš Vágner (FC Sellier & Bellot Vlašim): V duelu se Slezany čelil třem střelám mezi tři tyče, se všemi si bez problémů poradil a pomohl tak Středočechům k nejtěsnější možné výhře.

Filip Horský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Po jednozápasové pauze se vrátil do sestavy Vlašimi, v utkání s Opavou nastoupil na závěrečnou půlhodinku, ve které svou aktivitou pomohl hostům udržet příznivý výsledek.

Erik Biegon (FC Sellier & Bellot Vlašim): Do duelu s Opavou naskočil v 80. minutě, ve zbytku utkání pomohl Vlašimi udržet těsné vedení až do konečného hvizdu.

Jakub Zeronik (FK Příbram): Proti Prostějovu gólem pomohl horníkům k výhře 2:0, která upevnila jejich pozici na prvním místě druholigové tabulky. Už dvaadvacetiletý záložník se trefil ve 48. minutě, kdy se prosadil po samostatném úniku.

Česká fotbalová liga

Pavel Behenský (Králův Dvůr): V zápase s Karlovými Vary odehrál celý zápas, nezabránil ale těsné porážce 1:2.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články