ONLINE: Od 14:00 liga proti Ostravě | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:00 liga proti Ostravě

Fotbalistky Slavie vyběhnou ve 13.kole 1.ligy žen na domácí půdě v Horních Měcholupech proti Baníku Ostrava! Jakou sestavu posílá do zápasu trenér Karel Piták?

Do utkání proti Ostravě vyběhnou slávistky s Olivií Lukášovou v bráně, prostor před ní zajistí čtveřice Denisa Veselá, Alika Keene, Diana Bartovičová a Gabriela Šlajsová. Středová řada ve složení Franny Černá - Tamara Morávková - Petra Divišová - Heleigh Stackpole bude společně s Terezou Szewieczkovou, která se vrací po zranění podporovat v útoku osamocenou Marjolen Nekesu.

Kvůli zranění nemůže do zápasu zasáhnout Lucie Bendová, Tereza Kožárová, Kristýna Růžičková, Tereza Krejčiříková a Martina Šurnovská.

Sestava: Lukášová, Bartovičová, Veselá, Keene, Šlajsová, Černá, Morávková, Divišová, Szewieczková, Stakcpole, Nekesa

Náhradnice: Necidová, Fuchsová, Khýrová, Goretkiová, Tenkrátová, Forest

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články