Do Slavie přichází Channing Foster | SK Slavia Praha
Více

Do Slavie přichází Channing Foster

Novou posilou Slavie je Channing Foster. Čtyřiadvacetiletá ofenzivní hračka přichází z profesionální americké fotbalové ligy žen NWSL, v níž hrála za tým Chicago Red Stars. Sympatická záložnice bude oblékat slávistický dres s číslem třicet do konce sezony.

„Vždycky jsem chtěla zkusit zahraniční angažmá v Evropě a když za mnou přišel můj agent s možností hrát za Slavii, byla jsem nadšená. Hned jsem se snažila najít co nejvíce informaci o Slavii - je to skvělý tým a klub a já jsem nadšená že mám možnost tu být,“ říká Channing Foster nová posila žen.

„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo přivést po Heleigh Stackpole další hráčku z Ameriky. Je to hráčka, která dokáže odehrát všechny ofenzivní posty na hřišti. Vyniká dobrou orientací v pokutovém území soupeře a doufáme tedy, že se dokáže v zápasech golově prosadit,“ říká k nové posile asistentka trenéra Blanka Pěničková.

Čtyřiadvacetiletá hráčka je po Tamaře Morávkové a Heleight Stackpole třetí zimní posilou týmu žen. Channing Foster patří mezi ofenzivní hráčky, dokáže odehrát post záložnice i útočnice, v minulosti hrála za univerzitní ligu University of Mississippi v USA a poté profesionální ligu žen NWSL za tým Chicago Red Stars.

Channing přejeme hodně štěstí!

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články