V semifinále MOL Cupu doma proti Bohemians | SK Slavia Praha
Více

V semifinále MOL Cupu doma proti Bohemians

Páteční los domácího poháru určil, že sešívaní v boji o finále MOL Cupu vyzvou v domácím prostředí v rámci vršovického derby Bohemians. Oficiálním hracím dnem semifinále je pak středa 5. dubna 2023.

Slávisté se mezi čtyři nejlepší celky domácího poháru dostali po výhrách nad Duklou (4:0), Karvinou (2:0) a Vyškovem (4:0) při celkovém skóre 16:0.

Bohemians na cestě do semifinále vyřadili i loňského vítěze MOL Cupu Slovácko, na jeho hřišti zvítězili 2:1. Vzájemný ligový souboj mezi Slavií a Bohemkou skončil 30. října výhrou sešívaných 4:1, dvakrát se trefil Peter Olayinka, po jedné brance přidali Václav Jurečka s Ondřejem Lingrem.

„Jsme spokojení, že hrajeme doma. Určitě to nebude nic lehkého, Bohemians to ukazují v letošní sezoně, jsou na pátém místě v aktuální tabulce a dokázali na Slovácku vyřadit obhájce trofeje. Těšíme se, že budeme hrát doma, a chceme udělat radost fanouškům a postoupit,“ zhodnotil semifinálového soka manažer A-týmu Přemysl Kovář, který byl losu osobně přítomen.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články