Ženy čeká vstup do ligového jara | SK Slavia Praha
Více

Ženy čeká vstup do ligového jara

Fotbalistky Slavie čeká v sobotu od 14:00 první jarní ligové utkání 1.ligy žen! Na domácí hřiště v Horních Měcholupech dorazí Slovácko, aktuálně třetí tým ligové tabulky. Vstupné na utkání je zdarma.

Liga je zpátky! Slávistky pod vedením Karla Pitáka čeká po zimní přípravě a úspěšnému postupu do semifinále poháru FAČR první jarní utkání 1.ligy žen. Na domácím hřišti vyzvou silné Slovácko, aktuálně třetí tým ligové tabulky, odkud přišla zimní posila Slavie Tamara Morávková.

„Po zimní pauze začínáme ligu v domácím prostředí, konečně se vracíme na travnatý povrch, kde nás určitě nečeká jednoduché utkání. Náš tým prošel několika změnami a na jarní část ligy se dobře připravil. Věřím, že si diváci najdou na stadion v Horních Měcholupech cestu a podpoří nás v důležitém zápase a k zisku třech bodů,“ říká před úvodním zápasem jara obránkyně Simona Necidová.

První jarní kolo proti Slovácku začíná v Horních Měcholupech v sobotu od 14:00, přímým přenosem ho vysílá youtube kanál ženského fotbalu. Vstup na utkání je zdarma. Slávisti, dorazte nás podpořit!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články