AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Liberce | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Liberce

V sobotu 18. března od 18:00 nás čeká ligový výjezd do Liberce, kde budeme hrát s místním Slovanem. Přečtěte si informace k zápasu, pokud se tam chystáte jet.

Vstupenky na zápas

Pro fanoušky Slavie bude k dispozici celá západní tribuna, na kterou se vejde 2000 fanoušků! Tento sektor je určen pouze pro fanoušky Slavie a doporučujeme koupi lístků právě do tohoto sektoru. Na ostatní tribuny nedoporučujeme chodit se slávistickými symboly.

Vstupenky do sektorů určených pro naše fanoušky (Západní A-F) jsou v prodeji online zde! Na pokladnách u cyklostezky za západní tribunou budou vstupenky v prodeji v den zápasu od 16:00. V prodeji budou do vyprodání nebo do začátku zápasu.

Na výjezd s fanouškovskými organizacemi

Tribuna Sever vypravuje na výjezd autobus, informace k němu získáte na Twitteru. Fanklub taktéž vypravuje autobus, informace i přihlášení pak lze najít na jejich webu.

Před zápasem v Liberci

Upozorňujeme fanoušky, že v Liberci je zákaz konzumace alkoholu na veřejných prostranstvích, s výjimkou restauračních zahrádek. Zakázaná je také pyrotechnika, nejen na stadionu, ale i ve městě samotném.

Oficiální pochod fanoušků na stadion tentokrát nebude, každý se dopraví na stadion po vlastní ose.

Parkování v Liberci

Pokud pojedete rovnou na stadion, využijte parkoviště u cyklostezky za západní tribunou. Přijeďte co nejdříve, kapacita parkoviště je omezena. Po naplnění kapacity tohoto parkoviště je možné parkovat v přilehlých ulicích na volných místech anebo využít parkovací plochy před prodejnami Kaufland, Penny, OBI a Lidl v Pavlovicích. Od tohoto parkoviště je vzdálenost na stadion zhruba kilometr, nejlepší cesta je ulicí Norská, kterou se dostanete až na parkoviště před západní tribunou.

Příchod na stadion

Do sektoru vlajkonoši hosté je příchod po cyklostezce od ulice Sokolská. Od hlavního vchodu z ulice Na Hradbách (směrem od Dopravního hřiště) se na západní tribunu nedostanete a budete muset obcházet celý stadion. Po zápase budou fanoušci Slavie ze západní tribuny vypouštěni jen zpět směrem na cyklostezku k ulici Sokolská.

Vzhledem k bezpečnostním opatřením doporučujeme všem fanouškům, aby na stadion přišli co nejdřív. Brány otevírají v 17:00, buďte u stadionu brzo, ať bez problému zaparkujete a dostanete se do hlediště včas.

Aby bylo odbavení při příchodu co nejplynulejší, bude možné využívat vchody č. 7 i 8, tedy jak obvyklý vchod do sektoru hostů, tak vchod na Západní tribunu pod velkoplošnou obrazovkou.

Bezpečnostní kontroly

Přes turnikety projde na každou platnou vstupenku jedna osoba, okopírovaným a falešným vstupenkám nebude umožněn vstup.

U vstupu do sektoru budou prováděny důkladné kontroly na požití alkoholu, návykových látek a vnášení pyrotechniky. Zapálení pyrotechniky v hledišti bude domácím klubem přísně postihováno dle návštěvního řádu.

Do hlediště je zakázáno vnášet jídlo, nápoje, pyrotechniku, zbraně, drogy, jakékoliv skleněné, kovové keramické či dřevěné nádoby, vlajkové tyče, spreje, parfémy, alkoholické nápoje, zapalovače, lepenky, elektronické cigarety, batohy, deštníky, profesionální kamery a fotoaparáty. U vstupu však bude úschovna, kde se vše můžete odložit.

Osoby, které nějakým způsobem poruší platný Návštěvní řád FC Slovan Liberec, nebudou vpuštěny na stadion nebo budou případně vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Občerstvení

Občerstvení v sektoru bude posílené. Platit však lze pouze hotově.

Úklid v sektoru

V minulých zápasech se do úklidu sektoru zapojilo dobrovolně mnoho z vás, za což jsme opravdu rádi. V Liberci nás čeká dosud největší sektor a proto prosíme opět o vaši součinnost. Do sektoru opět rozmístíme odpadkové pytle a po děkovačce pošleme do sektoru několik pytlů na odpadky tak, aby bylo následně k úklidu co nejméně odpadků. Případné informace získáte u klubového SLO Martina Bendy nebo u stevardů ve vestách. Děkujeme!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články