Jarolím na konci zimní přípravy: Spokojenost! | SK Slavia Praha
Více

Jarolím na konci zimní přípravy: Spokojenost!

Slávistický B-tým vyhlíží po téměř čtyřech měsících dlouhé zimní přestávce první ligové utkání v rámci jarní části FORTNUA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci přípravy absolvovali slávisté soustředění v Nymburce a osm přípravných duelů.

Slávistickému B-týmu končí zimní přestávka a sešívaní se už připravují na pondělní derby. Slávisté mají za sebou téměř čtyřměsíční zimní přestávku.

„Příprava byla dlouhá, ale hodnotíme ji kladně. V první řadě jsme rádi, že kluci byli zdraví a odtrénovali všechno, makali na sto procent,“ chválí rezervu hlavní trenér Marek Jarolím.

Během přípravy odehráli slávisté také osm přátelských utkání s celky ČFL, ale také druhé ligy. Z osmy zápasů slávisté pětkrát zvítězili, naposledy v pondělí proti rezervě Bohemians 4:1. „Bylo dobré, že se nám podařilo sehnat i druholigové soupeře, hráli jsme proti Jihlavě, Chrudimi a Příbrami a musím říct, že to byly zároveň i ty nejtěžší zápasy. Na druhou stranu každý z těch týmů se nacházel v jiné fázi přípravy, takže z toho nejde brát úplně nějaké východisko do sezony,“ okomentoval přípravné duely hlavní trenér.

V zimní přestávce opustila slávistickou rezervu další pětice hráčů. Konkrétně Erik Biegon zamířil na hostování do Vlašimi, Jonáš Knefiel do Chlumce nad Cidlinou, Michail Voriazidis do Táborska, Jakub Vorel do Benešova a Victor Osuagwu finalizuje své hostování do lotyšské Jelgavy.

Slávisté se v prvním utkání v rámci jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY střetnou v derby s rezervou Sparty už v pondělí 6. března v epet Areně od 18:00. Vstupenky na utkání jsou v prodeji online, nebo v TS Storu. První domácí zápas je pak na programu 12. března od 10:15 na Xaverově proti Třinci.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články