Diana Bartovičová prodloužila smlouvu do roku 2026 | SK Slavia Praha
Více

Diana Bartovičová prodloužila smlouvu do roku 2026

Devětadvacetiletá kapitánka Slavie a reprezentantka Slovenska Diana Bartovičová prodloužila v Edenu smlouvu do roku 2026!

„Jsem hrozně šťastná a vděčná Slavii, že ve mě vkládá takovou důvěru. Zároveň to je pro mě velký závazek na sobě pracovat a svými výkony jí to vracet na hřišti,“ svěřila se po podpisu nové smlouvy Diana Bartovičová.

„Diana Bartovičová je pro tým velmi důležitou hráčkou, to potvrzovala svými výkony v sezoně a hlavně v Lize mistryň, kde patřila s Olivií Lukášovou mezi nejlepší hráčky. Tím, že je kapitánkou, tvoří spojku mezi trenérským týmem a kabinou, je to profesionálka a já jsem rád, že tahle spolupráce mezi námi bude pokračovat,“ říká trenér žen Karel Piták.

Diana Bartovičová působí ve Slavii od roku 2012, kdy přišla v devatenácti letech z týmu 1.FC Slovácko. V roce 2019 převzala kapitánskou pásku po Blance Pěničkové. Čtyřikrát zvedla nad hlavu pohár pro mistra ligy, třikrát pohár FAČR a v červenobílém dresu nasbírala více jak 30 startů v Lize mistryň, ten poslední minulý rok, kdy se slávistky jako první český tým dostal do základní skupiny nejprestižnější soutěže!

Kapitánko, přejeme hodně štěstí a úspěchů!

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

O prvním startu po roční pauze, dojetí i plánech

18. 4. 2024
Lukáš Vorlický se po téměř roce vrátil na hřiště, v neděli zapsal první minuty v sešívaném dresu. Po remíze B-týmu s Karlovými Vary (1:1) se rozpovídal o své cestě zpátky, pocitu ze hry i svých plánech do budoucna.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

Další články