Na úvod přípravy vysoká výhra s Trnavou | SK Slavia Praha
Více

Na úvod přípravy vysoká výhra s Trnavou

Svěřenkyně trenéra Karla Pitáka zvládly první přípravné utkání se třetím týmem slovenské ligy Spartak Trnava a na nové umělé trávě v Edenu nastřílely soupeřkám jedenáct branek. Dvakrát se prosadila Goretkitová a Růžičková.

Trenér Karel Piták poslal do každého z poločasů odlišnou sestavu a divákům se představily všechny hráčky slávistického kádru, kromě Terezy Krejčiříkové, která je po operaci křížových vazů v koleni a čeká ji dlouhá rekonvalescence. Na hřišti se objevila i americká hráčka Maggie Shaw, která je ve Slavii na testech.

„Zápas hodnotím kladně, vyhrály jsme a dařilo se nám i střelecky, navíc jsme zkoušely nové rozestavení, kdy jsme si ověřily naši univerzálnost. Na hřišti jsem se cítila skvěle, byla jsem ráda, že jsem mohla nastoupit v základní sestavě na svém oblíbeném místě střední zálohy i s kapitánskou páskou na ruce. Nová umělá tráva v Edenu je skvělá, jsme rády, že tam můžeme absolvovat všechny naše přátelská utkání. Zimní příprava pod trenérem Pitákem je zatím dost náročná, hlavně soustředění v Peci pod Sněžkou jsme naběhaly dost kilometrů a kopců,“ hodnotí zatím zimní přípravu mladá slávistka Albína Goretkiová.

V dalším utkání se slávistky představí opět na umělé trávě v Edenu, kde se v sobotu 4.2 od 14:00 utkají se Slavojem Vyšehrad.


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články