AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Teplic | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Teplic

Slavia jede ke druhému venkovnímu zápasu jarní sezony do Teplic. Vstupenky budou v prodeji online. Zápas se hraje 18. února od 18 hodin.

Přečtěte si informace na utkání v Teplicích, v příštích dnech ještě budeme článek doplňovat o další informace, proto doporučujeme nadále sledovat tento článek!

Vstupenky

Lístky na utkání jsou v prodeji ZDE. Pro aktivní fanoušky je k dispozici sektor 39 a v případě jeho vyprodání i sektor 38. Pro fanoušky, kteří budou chtít jít mimo "aktivní kotel", například rodiny s dětmi, jsou k dispozici sektory naproti kotle a sice sektory 1 a 2.

Cena vstupenky v online prodeji je 110 Kč, ženy mají vstup za 55 Kč a děti do 150 cm zdarma, v den zápasu pak 170 Kč resp. 85 Kč. Pro průchod vstupy stačí mít vstupenku v telefonu.

Pokud se vstupenky nevyprodají online, budou v prodeji na místě.

Organizované výjezdy fanoušků

Do Teplic plánují jet i fanouškovské organizace. Tribuna Sever vypravuje už 2. autobus, hlásit se do něj můžete online i přímo v TS Storu. Fanklub taktéž vypravuje autobus, hlásit se můžete na jejich stránkách.

Příjezd na stadion

Adresa stadionu je Na Stínadlech 2796, Teplice. Pokud jedete osobním automobilem, parkování doporučujeme v Obchodním centru Galerie Teplice, který se nachází 300 metrů od stadionu, u Penny Marketu v ulici Jateční, v ulici U soubu a Lounská, na neplaceném parkovišti Čs. dobrovolců, popř. v ulicích poblíž stadionu. Tentokrát nebude možné parkovat na dálnici v odstavných pruzích, jak tomu bylo v minulosti. Veškeré parkovací možnosti naleznete na mapě níže.

Vstup do sektorů Slavie

Pro aktivní fanoušky Slavie jsou vyhrazeny sektory 38 a 39 na východní tribuně. Pro naše ostatní fanoušky, kteří nechtějí být v kotli, budou k dispozici sektory 1 a 2 na protější tribuně. Vstupenky do obou sektorů budou v prodeji na webu Enigoo a současně ve sběrnách Sazky a přes SazkaTicket.

Fanoušci v klubových symbolech (dresy, šály...) budou směrování do sektoru hostů anebo do sektoru 1 a 2, do ostatních sektorů nemusí být fanoušci dle návštěvního řádu stadionu vpuštěni.

S domácím klubem jsme se domluvili na průchodnosti sektorů 38 a 39 a také na posílení občerstvení. Právě občerstvení bude posíleno i dle počtu prodaných vstupenek.

Vstup do sektoru hostů bude otevřen od 17:00, ve stejný čas se otevírá i celý stadion. Žádáme naše fanoušky, aby dorazili k sektoru včas, aby stihli projít přes bezpečnostní kontroly do hlediště ještě před začátkem utkání.

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří případnou namátkovou kontrolou na alkohol.

Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery.

Fanouškům doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu.

Utkání bylo vyhodnoceno jako rizikové, u vstupu do sektorů 38 a 39 a během zápasu přímo v těchto dvou sektorech proto budou ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž slávističtí stevardi. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie.

Po skončení utkání

Po konci zápasu budeme čekat na pokyn pořadatele a policie pro opuštění stadionu, nemělo by to trvat více než 15 minut (v závislosti na okolnostech). I na tomto zápase bude probíhat úklid sektoru slávistickými fanoušky. Pokud byste se chtěli k úklidu dobrovolně přidat, tak vám rádi poskytneme náčiní na úklid. Případné informace získáte u klubového SLO Martina Bendy nebo u stevardů ve vestách.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články