Mladíci se zapojili do příprav jiných klubů | SK Slavia Praha
Více

Mladíci se zapojili do příprav jiných klubů

Po startu zimní přípravy B-týmu dochází také k pohybům v dalších kádrech. Kde budeme moci sledovat mladíky v jarní části sezony?

Slávistický B-tým má za sebou první přípravný duel, ve kterém slávisté v sobotu 14. ledna na umělé trávě na Xaverově porazili rezervu Jablonce 3:2. S přicházejícím týdnem dochází také k pohybům v kádru.

Dvacetiletý brankář Jan Sirotník se začal připravovat s druholigovým Varnsdorfem. Kluby finalizují jeho půlroční hostování bez opce.

Osmnáctiletý krajní obránce David Beránek míří na hostování do Vlašimi. Ve středočeském klubu pak bude kromě Davida Beránka i nadále působit brankář Matyáš Vágner, záložník Tomáš Rigo a útočníci Adam Toula, Filip Šimeček a Filip Horský.

Slávisté František Matys a Antonín Kinský budou nadále pokračovat v hostování v druholigovém Vyškovu. Vyškov bojuje o čelní příčky druhé ligy, navíc se moravskému celku podařilo postoupit do čtvrtfinále domácího poháru. V hostování bude pokračovat také Jakub Zeronik, který stejně jako na podzim bude hrát v Příbrami. Řecký středopolař Michail Voriazidis zahájil přípravu v druholigovém Táborsku, finální podoba jeho působení se finalizuje.

Denis Halinský aktuálně v Portugalsku absolvuje své první soustředění s A-týmem. O jeho budoucnosti se rozhodne po návratu z jihu Evropy.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články