Béčko v přípravě v sobotu proti Jablonci | SK Slavia Praha
Více

Béčko v přípravě v sobotu proti Jablonci

Slávistický B-tým zahájil přípravu na jarní část FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Po týdenním soustředění v Nymburce se sešívaní sešli opět na Xaverově a vyhlížejí první přípravný zápas, který proběhne už tuto sobotu s Jabloncem.

Slávistický B-tým se po týdenním soustředění v Nymburce sešel opět na Xaverově k tréninku. Už v sobotu totiž na sešívané čeká první přípravný zápas s rezervou Jablonce.

Utkání s Jabloncem je na programu v sobotu 14. ledna od 13:00 na Xaverově. Vstupné je zdarma. Zápas nebude možné sledovat online.

„V přípravných zápasech chceme zase navázat na tréninky, aby si kluci vyzkoušeli také jiné pozice a samozřejmě chceme také vyhrávat,“ říká před prvním přípravným zápasem asistent trenéra Michal Šmíd.

„Na zápasy se už těšíme moc. Je to něco jiného než hrát na tréninku proti sobě, na zápas se musíme připravovat. Doufám, že utkání přípravná utkání zvládneme dobře jak herně, tak i výsledkově, abychom byli na ligu připravení,“ těší se na utkání kapitán Jakub Kopáček.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články