Online: Od 18:45 UWCL doma proti AS Řím | SK Slavia Praha
Více

Online: Od 18:45 UWCL doma proti AS Řím

Slávistky odehrají od 18:45 poslední zápas podzimu. V závěrečném zápase základní skupiny Ligy mistryň vyzvou na domácí půdě v Edenu italský AS Řím. Jakou sestavu vybral pro toto utkání trenér Karel Piták?

V posledním ligovém utkání letošního roku začne na pravém kraji zálohy Denisa Veselá, ve stoperské dvojici nastupuje zkušená dvojice Simona Necidová a kapitánka Diana Bartovičová. Levou stranu obranné čtveřice má na starosti Michaela Khýrová, branku Slavie bude střežit jednička týmu Olivie Lukášová. Ve středu pole bude hrát trojice ve složení Denisa Tenkrátová, Alika Keene a uzdravená Martina Šurnovská. O útočnou sílu se bude stranách další z navrátilců do sestavy Gabriela Šlajsová, Kristýna Růžičková a v útoku Tereza Kožárová.

Zdravotní problémy bohužel nepustí do hry Terezu Szewieczkovou a Terezu Krejčiříkovou.

Sestava: Lukášová, Veselá, Necidová, Šurnovská, Khýrová, Keene, Bartovičová, Tenkrátová, Růžičková, Šlajsová, Kožárová
Lavička: Fuchsová, Sladká, Nekesa, Černá, Bendová, Abrahamsson, Goretkiová, Divišová,Vithová

Informace z utkání sledujte na našich sociálních sítích, přímý přenos posledního utkání letošního roku můžete sledovat od 18:45 na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články