Ve čtvrtek od 18:45 Liga mistryň! Do Edenu přijede AS Řím | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek od 18:45 Liga mistryň! Do Edenu přijede AS Řím

Slávistky hostí v šestém posledním zápase základní skupiny Ligy mistryň italské vícemistryně AS Řím - ve čtvrtek od 18:45 na domácím stadionu v Edenu! Přijďte holky podpořit a užít si společně poslední zápas letošního roku!

Fotbalistky Slavie čeká poslední letošní duel, do Edenu přiletí vícemistryně Itálie AS Řím, které vyhrály v úvodním vzájemném duelu 1:0. Slávistky změřily síly v základní skupině Ligy mistryň s německým Wolfsburgem, rakouským St.Pöltenem a italským AS Řím. Z pěti zápasu mají naše fotbalistky dva body, na venkovní půdě vybojovaly remízu 1:1 se St.Pöltenem a v posledním duelu zaskočily německý Wolfsburg a připsaly si tak velmi cenný bod proti dvojnásobným vítězkám této soutěže, kterým patří první pozice v tabulce.

Vstupenky na utkání žen je možné zakoupit v akci 1+1 zdarma, v online prodeji Ticketportalu za 99 Kč pro dospělé. Jednu vstupenku zdarma k zakoupené vstupence pořídíte při nákupu online až v košíku, tedy ve druhém kroku vašeho nákupu. Pro děti do 15 let je vstup zdarma.

“Určitě budeme chtít navázat na poslední dva zápasy, kde se nám podařilo bodovat, a ideálně zakončit naši účast v Lize mistryň vítězstvím. Na začátku skupiny jsme doufaly, že budeme mít v tabulce bodů více, ale vzhledem k naší velké marodce jsme rády s jakým výkonem jsme zápasy zvládly a že se nám podařilo bodovat, remíza s Wolfsburgem je pro nás obzvlášť cenná. V zápasech jsme posbíraly obrovské zkušenosti, které věřím zúročíme v jarní části domácí ligy. Přála bych si, aby na stadion dorazilo 5 tisíc lidí, ale bereme jakýkoliv počet fanoušků, za každého jednoho budeme rády a moc se na ně těšíme! Doufám, že si společně užijeme zápas a rozloučíme se vítězně s fotbalovým rokem,” říká před utkáním kapitánka týmu Diana Bartovičová.

Zápas můžete sledovat v přímém přenosu od 18:45 hodin na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články