V pátek od 21:00 UWCL proti Wolfsburgu | SK Slavia Praha
Více

V pátek od 21:00 UWCL proti Wolfsburgu

Slávistky čeká páté utkání základní skupiny Ligy mistryň! V pátek od 21:00 zavítají na hřiště německého Wolfsburgu, který na domácím hřišti ještě neztratil ani bod. Utkání můžete sledovat živě!

Fotbalistky Slavie přivítaly německý velkoklub už ve druhém zápase základní skupiny na domácím stadionu v Edenu, kdy se jim nepodařilo bodovat a soupeř se radoval z výhry 2:0 po brankách Brand a Pajor. Svěřenkyně Karla Pitáka získaly ze čtyř zápasu jediný bod, kdy remizovaly v zápase s rakouským St. Pöltenem po brance Kristýny Růžičkové 1:1. Po pátečním utkání s Wolfsburgem čeká slávistky poslední utkání Ligy mistryň a letošního roku na domácím stadionu v Edenu 22.12. od 18:45 proti AS Řím, vstupenky na utkání, zde.

“To, že jsme ztratily šanci postoupit do jarní fáze Ligy mistryň, nás moc mrzí, nic to ale nemění na tom, že proti Wolfsburgu budeme chtít podat co nejlepší výkon a získat ještě nějaký bod. Wolfsburg je kvalitní tým, z prvnímu zápasu se musíme ponaučit a vyvarovat se chyb, které jsme v zápase udělaly. Branka proti St.Pöltenu byla zatím moje nejdůležitější v kariéře, to, že jsem mohla nastoupit v základní sestavě, bylo opravdu speciální. Jsem ráda, že reakce okolí na můj výkon byly pozitivní a že jsem snad dokázala, že do týmu Slavie patřím,” prozradila střelkyně jediné branky v Lize mistryň Kristýna Růžičková.

Výkop zápasu v AOK Stadionu je ve 21:00. Informace z utkání sledujte na našich sociálních sítích, přímý přenos můžete sledovat na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články