Slavia přivádí posily nejen na trávník | SK Slavia Praha
Více

Slavia přivádí posily nejen na trávník

Představenstvo Slavie rozšiřuje Yansong Liu a Martin Říha. Do dozorčí rady SKS byli nominování Marek Beitl a Meng Li. Od nového roku se stane manažerem zodpovědným za činnost A-týmu Přemysl Kovář.

Novými členy představenstva SK Slavia Praha se stali Yansong Liu, strategický ředitel CITIC Europe Holdings (majoritní akcionář klubu), a Martin Říha, dosavadní generální sekretář SKS.

Do dozorčí rady SKS na pozici místopředsedy majoritní akcionář nominoval Marka Beitla, investičního ředitele CITIC Europe Holdings, a na pozici člena dozorčí rady Meng Li, ředitelku kanceláře předsedy představenstva CITIC Europe Holdings.

Cílem pro příští rok je získat jeden z pohárů – mistrovský titul nebo pohár MOL Cup. Obě pozice jsou klíčové pro postup do předkol evropských soutěží – Ligy mistrů a Evropské ligy.

„Jsem si vědom toho, že je to velmi ambiciózní cíl v těžké konkurenci našich soupeřů a posílit proto musíme nejen v rámci A-týmu, ale také v rámci managementu SKS,“ říká Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva SKS.

Doplnění představenstva umožní částečné přerozdělení kompetencí mezi jednotlivými členy představenstva.

Yansong Liu bude mít na starosti zejména vztahy s majoritním akcionářem. Martin Říha ke své stávající pravomoci generálního sekretáře bude nově odpovědný za klíčové projekty a dlouhodobý rozvoj Slavie.

Klub posílí i na dalších manažerských pozicích. Manažerem odpovědným za činnost A-týmu SKS se s účinností od 1. 1. 2023 stane Přemysl Kovář.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články