ONLINE: Od 18:45 Liga mistryň proti St. Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 Liga mistryň proti St. Pöltenu

Fotbalistky Slavie dnes čeká třetí utkání Ligy mistryň, od 18:45 hodin vyzvou v Lokotrans Areně v Mladé Boleslavi rakouský St. Pölten. Jakou sestavu posílá bojovat o první vítězství ve skupině trenér Karel Piták?

Branku v Lokotrans Areně bude střežit Olivie Lukášová, na pravé straně obrany bude pracovat Denisa Veselá, levou stranu obstará Michaela Khýrová. Ve středu obrany nastoupí sehraná dvojice ve složení Simona Necidová a kapitánka týmu Diana Bartovičová. Pozici defenzivního štítu zajistí Alika Keene, před ní bude fungovat Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková. Na stranách zálohy bude Franny Černá a Petra Divišová. Na hrotu nastoupí útočnice Tereza Kožárová.

Zdravotní problémy nepustí do hry Gabrielu Šlajsovou, Lucii Bendovou a Martinu Šurnovskou.

Sestava: Lukášová, Veselá, Necidová, Divišová, Khýrová, Keene, Bartovičová, Krejčiříková, Szewieczková, Černá, Kožárová

Lavička: Fuchsová, Růžičková, Vithová, Nekesa, Goretkiová, Tenkrátová, Abrahamsson

Zápas začíná od 18:5 a přímým přenosem ho odvysílá youtube kanál DAS, zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články