Ve středu od 18:45 UWCL proti St.Pöltenu | SK Slavia Praha
Více

Ve středu od 18:45 UWCL proti St.Pöltenu

Fotbalistky Slavie, vedoucí tým 1.ligy žen, čeká už ve středu 23.11. od 18:45 hodin třetí utkání základní skupiny Ligy mistryň. Na stadionu v Mladé Boleslavi vyzvou rakouského mistra St. Pölten. Přijďte podpořit naše fotbalistky, nebo sledujte utkání v přímém přenosu.

Aktuálně první tým rakouské ligy změří síly se Slavii již po několikáté, rakouský tým je pravidelným soupeřem našich fotbalistek v letní, či zimní přípravě. Rakouské mistryně zatím jako slávistky nezískaly v základní skupině ani bod, čeká nás tak velmi zajímavé a vyrovnané utkání, kdy se bude bojovat o první vítězství ve skupině od první do poslední minuty. St. Pölten prohrál s italským AS Řím na domácí půdě 3:4 a na půdě německého Wolsburgu dokonce 0:4. Vstupenky na utkání můžete zakoupit v online prodej Ticketportalu, nebo v den utkání na pokladnách stadionu (platba možná pouze v hotovosti), více info zde.

“Všechny se na zápas moc těšíme! V týmu panuje velmi dobrá nálada, kterou chceme přenést do zápasu a konečné vyhrát! St. Pölten je bojovný tým, který dobře brání, určitě nás čeká vyrovnaný zápas, věřím ale, že i díky podpoře fanoušků uspějeme,“ těší se záložnice Franny Černá, která zatím nastoupila ve všech zápasech Ligy mistryň v základní sestavě.

Zápas můžete sledovat v přímém přenosu od 18:45 hodin na youtube kanálu DAZN.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články