ONLINE: Od 17:00 osmifinále MOL Cupu proti Karviné | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 osmifinále MOL Cupu proti Karviné

Sešívaní od 17:00 odehrají poslední zápas podzimu. V rámci osmifinále MOL Cupu vyzvou na venkovní půdě druholigovou Karvinou. Jakou sestavu zvolil pro toto utkání Jindřich Trpišovský?

Trenérský tým udělal oproti zápasu se Zlínem jedinou změnu, Davida Douděru nahradil na pravém křídle Matěj Jurásek, kterého doplní i další dva hráči, kteří v kariéře prošli Karvinou – Ondřej Lingr a Eduardo Santos. Záložní řady vyztuží ve skvělé formě hrající Hromada s Oscarem, na hrotu bude operovat Václav Jurečka.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka, Ivana Schranze a Ibrahima Traorého.

Sestava: Kolář – Masopust, Kačaraba, Santos, Jurásek D. – Hromada, Oscar – Jurásek M., Lingr, Olayinka – Jurečka

Lavička: Sirotník – Tecl, Provod, Ewerton, Kričfaluši, Usor, Douděra

Poslední zápas podzimu začíná na Městském stadionu v Karviné od 17:00 a v přímém přenosu ho odvysílá ČT Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!


Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články