Hráči na hostování: Dva body Plavšiće i premiérová trefa Hoška | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Dva body Plavšiće i premiérová trefa Hoška

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Mick van Buren (FC Slovan Liberec): Při porážce na hřišti Teplic odehrál nizozemský útočník celý zápas, ve kterém se do statistik zapsal asistencí na jediný gól Slovanu. V 18. minutě přiťukl míč Janu Mikulovi, který překonal Grigara a srovnal skóre na průběžných 1:1. Domácí ale nakonec vstřelili druhou branku a těsně zvítězili.

Maksym Talovjerov (FC Slovan Liberec): Ukrajinský stoper naskočil na středu tříčlenné obrany, tentokrát ale nedokázal zastavit domácí útok, který se dokázal dvakrát prosadit.

Matěj Valenta (FC Slovan Liberec): V druhém poločase utkání se skláři se ocitl ve velké příležitosti, domácího gólmana ale nepropálil. Na trávníku byl do 67. minuty, kdy byl nahrazen ofenzivněji laděným Frýdkem.

Daniel Fila (FK Teplice): Do zápasu s Libercem naskočil v samotném závěru nastavení, ve zbylých vteřinách pomohl domácím uhájit těsné vedení.

Srdjan Plavšić (FC Baník Ostrava): V duelu s Bohemians byl srbský záložník jednou z hvězd zápasu, pod vysokou výhru 4:1 se podepsal gólem a asistencí. Ve 35. minutě nejprve skvěle sběhl z levého křídla a prudkou přízemní ranou propálil Bačkovského, ve druhém poločase pak perfektním pasem naservíroval míč pro skórujícího Almásiho.

Jakub Markovič (FK Pardubice): Zápas s Plzní zastihl mladého brankáře ve velké formě, úřadujícímu mistrovi pokryl šest střel mezi tyče, inkasoval pouze jednou a přispěl tak k cenné remíze 1:1.

Tomáš Vlček (FK Pardubice): Mladý obránce nastoupil proti Plzni na stoperu, kde předvedl skvělý výkon, zastavil řadu útoků soupeře a patřil mezi klíčové hráče Pardubic.

Marek Icha (FK Pardubice): Proti Západočechům nastoupil na pozici pravého obránce, kde si musel poradit s nebezpečným Mosquerou, role se ale zhostil více než obstojně a spolu se zbytkem obrany odvrátil řadu šancí soupeře.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Antonín Kinský (MFK Vyškov): V domácím zápase proti B-týmu Sparty se mladý gólman opět činil, zastavil šest střel soupeře a přispěl tak k cenné výhře 3:1.

František Matys (MFK Vyškov): Urostlý stoper odehrál ve stoperské dvojici celý zápas s letenskými, hostující ofenzivu dokázal ve většině situací uhlídat a měl tak podíl na posunu Moravanů na druhé místo průběžné tabulky.

Tomáš Rigo (FC Sellier & Bellot Vlašim): Při důležité výhře s Karvinou odehrál slovenský záložník celý zápas, ve středu pole byl hodně cítit, vyslal několik dobrých střel a pomohl Středočechům k těsnému vítězství 2:1.

Matyáš Vágner (FC Sellier & Bellot Vlašim): V utkání se Slezany čelil třem střelám na bránu, inkasoval pouze po hlavičce hostujícího Krčíka. Vlašim vyhrála podruhé v řadě a přezimuje na dvanáctém místě ligové tabulky.

Michal Hošek (FC Sellier & Bellot Vlašim): Mladý obránce se o víkendu vrátil do základní sestavy Vlašimi a trenérům se odvděčil svým premiérovým druholigovým gólem. V utkání s Karvinou otevřel skóre už v sedmé minutě, kdy se prosadil umístěnou přízemní ranou z hranice šestnáctky.

Denis Halinský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Talentovaný stoper odehrál v základní jedenáctce celý zápas, v obraně byl spolehlivý, mrzet ho může akorát žlutá karta, kterou od rozhodčího uviděl v 82.minutě.

Filip Horský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Duel s Karvinou začal v základní sestavě, bodově se ale tentokrát neprosadil a v 69. minutě byl nahrazen čerstvým Adamem Toulou.

Adam Toula (FC Sellier & Bellot Vlašim): Ve dvaceti minutách, které od trenérů ve druhém poločase dostal, pomohl domácím strhnout nerozhodný zápas na svoji stranu a získat pro Vlašim těsné vítězství.

Jakub Zeronik (FK Příbram): V zápase s Chrudimí odehrál jednadvacetiletý záložník přes sedmdesát minut hry, ve kterých domácím pomohl k mírné herní převaze, zápas ale nakonec skončil remízou 1:1. I tak Příbram přezimuje na prvním místě druholigové tabulky.

Česká fotbalová liga

Filip Šimeček (SK Benešov): V zápase na hřišti Brozan odehrál celé utkání, střelecky se ale tentokrát neprosadil a nezabránil konečné porážce 0:2.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články