Ženy proti Pöltenu v Boleslavi. Permanentkáři mají vstup zdarma | SK Slavia Praha
Více

Ženy proti Pöltenu v Boleslavi. Permanentkáři mají vstup zdarma

Ženy se v rámci třetího zápasu v základní skupině UWCL střetnou s rakouským ST. Pöltenem. Utkání je na programu 23. listopadu od 18:45 hodin na stadionu v Mladé Boleslavi. Info k utkání a vstupenkám zde.

Fotbalistky Slavie přivítají ve středu 23. listopadu od 18:45 hodin v Lokotrans Areně v Mladé Boleslavi ve svém třetím zápase základní skupiny Ligy mistryň rakouský St.Polten. Permanentkáři Slavie i Mladé Boleslavi mají vstup na utkání zdarma, ostatní za 100 Kč, děti do 15 let mají vstup zdarma. Přijeďte fandit a podpořit slávistky v Lize mistryň!

Fotbalistky Slavie jsou mezi šestnáctkou nejlepších klubů v Evropě. V základní skupině Ligy mistryň jsou ve společnosti německého Wolfsburgu, rakouského St. Pöltenu a italského AS Řím. První i druhé utkání ve skupině prohrály a na svoji výhru v základní skupině stále čekají. Zápas začíná v 18:45 a přímým přenosem ho odvysílá youtube kanál DAS, zde.

Držitelé permanentních vstupenek

Majitelé permanentních vstupenek Slavie a Mladé Boleslavi mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. Pro projití turniketů stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo, v rámci otevřených sektorů na toto utkání. Na stadionu bude otevřena východní a jižní tribuna.

Vstup bude umožněn přímo na permanentní vstupenku.

Volný prodej

Vstupenky na utkání žen bude možné zakoupit od středy 16.11.2022 v online prodeji Ticketportalu za 100 korun pro dospelé, pro děti do 15 let je vstup zdarma. Platba je možná na pokladně, pouze v hotovosti! Vstupenky můžete koupit online a nebo v den utkání od 17:00 hodin na pokladnách stadionu, za stejnou cenu. Cena vstupenky je jednotná: 100 Kč, děti (do 150 cm či 15 let) mají vstup zdarma, bez nutnosti si vyzvedávat lístek.

Pro vstup na utkání je nutné mít vstupenku v tištěné podobě, nebo ve vašem mobilním telefonu.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články