Informace pro fanoušky do Karviné | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Karviné

Slavia jede v osmifinále MOL Cupu do Karviné a i v tomto venkovním utkání se bude spoléhat na podporu svých fanoušků. Zápas se hraje v pátek 18. listopadu od 17:00.

Prodej vstupenek

Kapacita sektoru hostů je 256 míst. Vstupenka stojí 150 korun a jejich prodej probíhá online, pro nákup je třeba se přihlásit a zadat heslo: "cervenabila". V den zápasu budou vstupenky v prodeji i na stadionu v Karviné. Děti do 6 let mají vstup zdarma bez nároku na místo. Pokladny i stadion otevírají v 16:00.

Fanouškovský výjezd

Tribuna Sever plánuje vypravit autobus do Karviné, hlásit se můžete v TS Storu nebo na jejich sociálních sítích.

Příjezd na stadion

Pro parkování aut využijte parkoviště u obchodního centra Tesco, odkud je vzdálenost na stadion několik set metrů. Upozorňujeme, že v bezprostředním okolí stadionu nelze parkovat. Pro fanoušky hostů je určen sektor E1, kde je pokladna č. 5 a vstup na stadion. Žádáme fanoušky, aby přišli ke stadionu včas, aby se dostali do hlediště před výkopem utkání.

Bezpečnostní kontrola

Před vstupem do hlediště se všichni podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu konzumace alkoholických nápojů a pyrotechniky. Doporučujeme nastudovat si Návštěvní řád stadionu.

Sledujte aktuální informace

Pro další informace na zápas doporučujeme sledovat twitterový účet i facebookovou skupinu Slavia výjezdy!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články