B-tým v neděli od 10:15 s Táborskem | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 s Táborskem

V neděli slávistický B-tým vyzve v rámci 16. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY na domácí půdě od 10:15 Táborsko. Slávisté odehrají poslední zápas ve F:NL v podzimní části.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma poslední kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY v podzimní části. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou Táborsko, se kterým se utkají v neděli 13. listopadu od 10:15 na Xaverově.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Slávisté s Táborskem změřili síly už v rámci druhého kola tohoto soutěžního ročníku. Na půdě Táborska skončilo utkání remízou 1:1, kdy se v 54. minutě prosadil Kopáček.

Táborsko se v současné době nachází na devátém místě tabulky s devatenácti body. Sešívaní mají na svém kontě bodů patnáct a náleží jim poslední, šestnáctá příčka.

Slávistický B-tým se v minulém kole popral o cenou remízu na půdě druhé Líšně. „Prvních 25 minut jsme odehráli svěže a aktivně. Domácí měli nějaký záměr, dali nám prostor, abychom do něj hráli. Byly tam nějaké situace, třeba povedená střela z voleje Jakuba Kopáčka, ale do nějaké velké šance náš Líšeň nepustila, což se dalo očekávat, protože kdyby nebylo zápasu s Prostějovem, kde dostali tři góly, tak je to nejlépe bránící tým. S pokorou bereme bod, má pro nás velkou váhu. Dokázali jsme s tak mladým mužstvem konkurovat zkušeným hráčům a obstát i ve spoustě defenzivních situacích, z toho máme radost,“ komentoval po utkání remízu trenér Marek Jarolím.

Táborsko si v posledních třech zápasech připsalo dvě remízy a jednu výhru. O tu se postarali svěřenci trenéra Romana Nádvorníka doma s rezervou Olomouce.

Utkání s Táborskem můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články