Hráči na hostování: Plavšić nahrával, Markovič vychytal výhru | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Plavšić nahrával, Markovič vychytal výhru

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování se dočtete v našem přehledu.

FORTUNA:LIGA

Mick van Buren (FC Slovan Liberec): Na hřišti brněnské Zbrojovky odehrál nizozemský útočník skoro osmdesát minut hry, v souboji s domácím Řezníčkem o vrchní příčky střelecké tabulky ale tentokrát nebyl úspěšný a neskóroval.

Maksym Talovjerov (FC Slovan Liberec): Urostlý obránce odehrál v Brně celý zápas, obraně Liberce se ale tentokrát nedařilo. Už první půli hosty dvakrát zachránilo břevno, ve druhém poločase se pak domácí dokázali hned třikrát prosadit a nakonec jasně vyhráli.

Matěj Valenta (FC Slovan Liberec): Na trávníku strávil skoro hodinu hry, v první půli pomáhal defenzivě Severočechů odolávat domácímu náporu, ve druhém poločase byl pak za stavu 0:1 na trávníku nahrazen ofenzivněji laděným Frýdkem.

Filip Blecha (FC Zbrojovka Brno): Do zápasu s Libercem naskočil na závěrečných pět minut, ve kterých pomohl domácím udržet jasné vedení až do konce zápasu.

Srdjan Plavšić (FC Baník Ostrava): V domácím zápase s Mladou Boleslaví odehrál drobný záložník celý zápas, ve kterém asistencí přispěl k výhře 3:1. Prsty měl už ve druhém gólu domácích, kdy jeho centr ještě přizvedl na hlavu skórujícího Frydrycha Fleišman. V 59. pak odchovanec Crvené Zvezdy přesným pasem nalezl nabíhajícího Almásiho, který prudkou hlavičkou uzavřel skóre zápasu.

Jakub Markovič (FK Pardubice): Jednička Východočechů mohla tentokrát slavit, mladý gólman za svá záda pustil pouze jednu střelu domácího Hradce a přispěl tak k velmi cennému vítězství Pardubic 3:1.

Tomáš Vlček (FK Pardubice): Mladý stoper si v zápase s Hradcem Králové poradil s útokem soupeře a i díky jeho předvedenému výkonu Východočeši oživili naděje na udržení v nejvyšší soutěži.

Marek Icha (FK Pardubice): Talentovaný univerzál tentokrát nastoupil na pravé straně obrany, kde se mu vedlo nad očekávání, dokázal si poradit s rychlým přechodem Hradce a přispěl ke konečnému vítězství.

Daniel Fila (FK Teplice): Nadějný útočník se o víkendu vrátil po zranění na ligové trávníky, v samém závěru nastavení naskočil do utkání s Olomoucí a pomohl Teplicím uhájit těsné vedení 2:1.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Antonín Kinský (MFK Vyškov): V zápase s B-týmem Olomouce čelil třem střelám, inkasoval dvakrát a utkání skončilo remízou.

Tomáš Rigo (FC Sellier & Bellot Vlašim): Stále teprve dvacetiletý záložník odehrál v zápase s Táborskem celé utkání, přes dobrý výkon se ale gólově neprosadil a duel skončil remízou 2:2.

Matyáš Vágner (FC Sellier & Bellot Vlašim): Táborsko na sešívaného gólmana vyslalo hned osm střel mezi tři tyče, mladý brankář za záda pustil jen dva míče a pomohl tak ke konečné remíze.

Filip Horský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Do utkání naskočil v 62. minutě výměnou za Smejkala, ve zbytku utkání se už ale domácím skórovat a strhnout vedení na svou stranu nepodařilo.

Denis Halinský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Nadějný obránce odehrál s Táborskem celý zápas, do statistik se zapsal nešťastným vlastním gólem. V první půli usměrnil míč za záda Vágnera a domácí prohrávali už 0:2, nakonec ale zápas dokázali alespoň srovnat na konečných 2:2.

Adam Toula (FC Sellier & Bellot Vlašim): Urostlý útočník naskočil na trávník v 85. minutě, ve zbytku zápasu už ale gól nepadl a utkání skončilo remízou.

Jakub Zeronik (FK Příbram): Při jasné výhře nad Jihlavou odehrál talentovaný záložník přes sedmdesát minut hry, ve kterých domácím aktivním výkonem pomohl k vedení 2:0. Příbrami se po jeho odchodu ze hřiště podařilo vsítit ještě jednu branku a zvítězila tak jasně 3:0.

Česká fotbalová liga

David Štětka (Sokol Houstoň): V domácím zápase se Sokolovem odehrál 77 minut, ve kterých pomohl k cenné výhře 3:1.

Filip Šimeček (SK Benešov): Při bezbrankové remíze v Chlumci strávil na hřišti celý zápas, do statistik se zapsal pouze žlutou kartou z 84. minuty.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články