ONLINE: Od 18:45 v Edenu o postup v UECL se Sivassporem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 v Edenu o postup v UECL se Sivassporem

Sešívaní hrají ve čtvrtek od 18:45 poslední zápas skupiny Evropské konferenční ligy se Sivassporem. Jakou sestavu vybral trenér Jindřich Trpišovský?

Oproti poslednímu ligovému zápasu proti Bohemians udělal trenérský štáb čtyři změny v sestavě. Jakuba Hromadu nahradil v defenzivní dvojici zálohy Christ Tiéhi. Davida Douděru vyměnil v záloze Ondřej Lingr a Václava Jurečku vystřídal Ewerton. Místo Stanislava Tecla hraje Yira Sor.

Lukáš Masopust hraje svůj jubilejní 150. soutěžní zápas v sešívaném dresu.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Lukáše Provoda, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka, Ivana Schranze a Ibrahima Traorého. Na soupisce pro Konferenční ligu chybí Jakub Hromada a Václav Jurečka. K dispozici není trenérskému štábu ani Moses Usor, který si odpykává disciplinární trest za tři žluté karty.

Sestava: Kolář – Masopust, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Tiéhi, Oscar – Lingr, Ewerton, Olayinka - Sor
Lavička: Dvořák, Sirotník, Tecl, Santos, Douděra, M. Jurásek, Kričfaluši, A. Pudil, Biegon, Labík

Zápas začíná v Edenu v 18:45 a přímým přenosem ho odvysílá ČT sport.

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články