Hráči na hostování: Skóroval Plavšić, van Buren, Toula i Zeronik | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Skóroval Plavšić, van Buren, Toula i Zeronik

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem přehledu.

FORTUNA:LIGA

Michal Beran (Bohemians 1905): Mladý záložník odehrál závěrečných dvacet minut utkání s Olomoucí, ve kterých pomohl domácím ke srovnání skóre na závěrečných 2:2.

Mick van Buren (FC Slovan Liberec): Na hřišti Zlína si nizozemský záložník připsal sedmou ligovou branku v sezoně, v druhé půli z penalty vyrovnal na průběžných 1:1. Domácí ale nakonec strhli vítězství na svoji stranu a vyhráli těsně 2:1.

Maksym Talovjerov (FC Slovan Liberec): Urostlý obránce nastoupil ve středu tříčlenné zálohy, zastavil řadu domácích útoků, Zlínu se ale přesto podařilo dvakrát skórovat a Severočechy porazit.

Matěj Valenta (FC Slovan Liberec): Důrazný středopolař odehrál přes sedmdesát minut hry, za nerozhodného stavu 1:1 byl vystřídán ofenzivněji laděným Denisem Višinským.

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Mladý stoper po měsíci nastoupil v základní sestavě Liberce, na pozici pravého stopera si nevedl špatně, přesto ale ani on nezabránil těsné porážce modrobílých.

Jan Matoušek (FC Slovan Liberec): Čtyřiadvacetiletý záložník odehrál na trávníku Zlína pouze úvodních pět minut, pak musel být kvůli zranění střídán čerstvým Kozákem.

Srdjan Plavšić (FC Baník Ostrava): Drobný křídelník si o víkendu připsal první ligovou trefu v sezoně, při vítězství nad Slováckem 3:1 vstřelil ve 26. minutě vítěznou branku. Prosadil se ranou z malého vápna po centru z pravé strany.

Jakub Markovič (FK Pardubice): Na Spartě střelil hned dvanácti střelám mezi tři tyče, ze kterých pětkrát inkasoval a Východočeši po další porážce stále nemohou odlepit z poslední příčky ligové tabulky.

Tomáš Vlček (FK Pardubice): V zápase na Letné odehrál mladý stoper celý zápas, v atraktivním utkání ale nedokázal zabránit porážce Pardubic 2:5.

Marek Icha (FK Pardubice): I mladý defenzivní univerzál se na východě Čech těší důvěře nového trenéra a proti Spartě nastoupil od prvních minut. Na pozici šestky hrál aktivně, ani on ale porážku Pardubic neodvrátil.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Antonín Kinský (MFK Vyškov): Na trávníku Příbrami odchytal mladý gólman celé utkání, v přímém souboji o průběžnou čtvrtou příčku pomohl hostům k remíze 1:1.

František Matys (MFK Vyškov): Mladý stoper odehrál proti hornickému klubu celý zápas. Domácí pustil jen ke třem střelám, nezabránil ale jedné inkasované brance, která znamenala dělbu bodů.

Tomáš Rigo (FC Sellier & Bellot Vlašim): V zápase na hřišti B-týmu Olomouce odehrál hodinu hry, ve které přispěl k jasnému vítězství hostů 5:0.

Matyáš Vágner (FC Sellier & Bellot Vlašim): Devatenáctiletý brankář po delší době dokázal vychytat čisté konto, Hanákům pochytal hned devět střel mezi tři tyče a měl tak nezanedbatelný podíl na konečném vítězství.

Filip Horský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Nadějný křídelník nastoupil na trávník na závěrečných třicet minut, ve kterých svým tradičně aktivním výkonem přispěl k důležitému vítězství.

Denis Halinský (FC Sellier & Bellot Vlašim): V obraně předvedl spolehlivý výkon, soupeři nedovolil ani jednou skórovat a Středočeši vůbec poprvé v sezoně dokázali udržet čisté konto.

Adam Toula (FC Sellier & Bellot Vlašim): Urostlý útočník se na hřiště dostal až v průběhu druhé půle, v samém záběru nastavení se mu ale podařilo vstřelit pátou branku, která uzavřela konečné skóre.

Jakub Zeronik (FK Příbram): Ofenzivní záložník prožívá skvělé období, o víkendu se navíc dokázal prosadit i gólově, k remíze 1:1 s Vyškovem přispěl svojí první brankou v sezoně.

Česká fotbalová liga

David Štětka (Sokol Houstoň): V duelu s Domažlicemi odehrál mladý obránce celý zápas, ve kterém přispěl k remíze 1:1.

Filip Šimeček (SK Benešov): Devatenáctiletý záložník nastoupil do domácího utkání s Kolínem v základní sestavě, Benešovu se ale ani tentokrát nedařilo a prohrál 0:1.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články