B-tým v pátek od 17:00 v Jihlavě | SK Slavia Praha
Více

B-tým v pátek od 17:00 v Jihlavě

​B-tým se v pátek střetne v rámci 13. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Jihlavou. Utkání je na programu od 17:00 na Stadionu v Jiráskově ulici v Jihlavě. Utkání odvysílá živě ČT Sport.

Už v pátek čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 13. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vycestují do Jihlavy, se kterou se utkají v pátek 21. října od 17:00 na Stadionu v Jiráskově ulici v Jihlavě.

Utkání odvysílá v přímém přenosu ČT Sport.

Vstupenky do sektoru hostů budou v prodeji na místě za 100 Kč.

Jihlava se v aktuálním ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nachází na desátém místě s patnácti body. Za posledních šest zápasů svěřenci trenéra Jana Kameníka nedokázali zvítězit, připsali si pouze dvě remízy 1:1 s Prostějovem a Třincem.

Slávisté v posledním domácím utkání bohužel výsledkově nestačili na Chrudim, se kterou prohráli 0:1. Hlavní trenér Marek Jarolím ovšem na výkonu svých svěřenců našel spoustu pozitiv a mrzel ho jen konečný stav zápasu, který si sešívaní nezasloužili. „Ze zápasu jsem, do zhruba 65. minuty, dokud jsme měli síly, spokojený. Jsem na kluky pyšný, protože předvedli skvělý herní výkon, naprostou dominanci nad hodně těžkým týmem. Ukázali takový nejtěžší styl fotbalu, soupeře přehráli a snažili se tak vyhrát. Viděl jsem tam spoustu kvalitních výkonů. Jsem zničený jen z toho, že kluci nejsou odměnění body, protože by si to zasloužili. Co mě nejvíc mrzí a užírá je, že si po takovém zápasu nemůžeme zakřičet a mít radost nejen z výkonu, ale i z výhry, za kterou jsme šli. Za mě to byl fotbal s vysokými parametry z naší strany, bylo tam vidět spousta kvality,“ říkal po utkání Jarolím.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články