ONLINE: Od 18:00 MOL Cup na Julisce proti Dukle | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 MOL Cup na Julisce proti Dukle

Sešívaní hrají ve středu od 18:00 třetí kolo MOL Cupu venku proti Dukle. Jakou sestavu vybral trenér Jindřich Trpišovský?

Oproti nedělnímu duelu s Mladou Boleslaví udělali trenéři pět změn v základní sestavě. Ve středu obrany nahradil Oscara Lukáš Masopust. Defenzivní záložní dvojici tvoří Christ Tiéhi a Matouš Nikl, kterého čeká premiéra v základní sestavě. Na levé straně operuje Moses Usor. V útoku začíná Yira Sor.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Eduarda Santose, Lukáše Provoda, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka a Ivana Schranze. Kvůli červené kartě nenastoupí Oscar.

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Masopust, Jurásek D. – Tiéhi, Nikl – Usor, Lingr, Ewerton Sor
Lavička: Sirotník, Olayinka, Tecl, Jurečka, Hromada, Kačaraba, Jurásek M.

Zápas začíná v 18:00 na Julisce a přímým přenosem ho odvysílá ČT sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Další články