ONLINE: Od 19:00 doma proti Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 doma proti Mladé Boleslavi

Slávisté ve 12. kole FORTUNA:LIGY od 19:00 hostí v Edenu Mladou Boleslav. V základní sestavě nechybí Václav Jurečka nebo Ondřej Lingr.

Oproti čtvrtečnímu utkání v Kluži udělali trenéři pět změn v základní sestavě, ve které nastupují i Jakub Hromada a Václav Jurečka, kteří nefigurují na soupisce pro Evropskou konferenční ligu.

Po nemoci se na pravém kraji obrany představí David Douděra, vedle Aihama Ousoua ve stoperské dvojici nastupuje Oscar. Z levé strany podporuje Václava Jurečku na hrotu Ewerton. Ve středu hřiště se po boku Ibrahima Traorého a Jakub Hromady vrací Ondřej Lingr.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Eduarda Santose, Lukáše Provoda, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka a Ivana Schranze.

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Oscar, Jurásek D. – Hromada, Traoré – Olayinka, Lingr, Ewerton - Jurečka
Lavička: Sirotník, Tiéhi, Masopust, Tecl,Usor, Sor, Kačaraba, M. Jurásek, Kričfaluši

Zápas začíná v 19:00 ve Fortuna Areně a přímým přenosem ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články