ONLINE: Od 18:45 odveta UECL proti Kluži | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 odveta UECL proti Kluži

Sešívaní hrají ve čtvrtek od 18:45 odvetu v Rumunsku v základní skupině Konferenční ligy proti Kluži. Jakou sestavu vybral trenér Jindřich Trpišovský?

Oproti nedělnímu duelu v Olomouci udělali trenéři pět změn. Davida Douděru nahradil na pravé straně obrany Oscar, jeho místo nalevo obsadil David Jurásek. Jakuba Hromadu prostřídal v záloze Ibrahim Traoré. Ofenzivní záložní trojici tvoří Moses Usor, Yira Sor a Peter Olayinka.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Davida Douděru, Eduarda Santose, Lukáše Provoda, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka a Ivana Schranze. Na soupisce chybí Jakub Hromada a Václav Jurečka.

Sestava: Kolář – Oscar, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Tiéhi, Traoré – Sor, Usor, Olayinka - Tecl
Lavička: Dvořák, Sirotník, Masopust, Ewerton, Lingr, M. Jurásek, Kričfaluši, A. Pudil, Konečný

Zápas začíná v 18:45 v Kluži a přímým přenosem ho odvysílá ČT sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články