ONLINE: Od 19:00 venku proti Olomouci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 venku proti Olomouci

Slávisté od 19:00 hrají na Andrově stadionu v Olomouci. Do základní sestavy se vrací Václav Jurečka, Oscar a Ibrahim Traoré.

Oproti čtvrtečnímu duelu v Evropské konferenční lize udělali trenéři pět změn. Na levém kraji obrany začíná poprvé od zápasu v Brně Oscar. Vedle Jakuba Hromady ve středu hřiště hrají Christ Tiéhi a Ibrahim Traoré, který nastoupí do stého ligového zápasu za Slavii. Stanislava Tecla z křídel podporují Václav Jurečka a Ewerton.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Lukáše Masopusta, Eduarda Santose, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku a Ivana Schranze. Kvůli drobnému zdravotnímu problému z čtvrtečního zápasu chybí Petr Ševčík. Naopak na lavičce už je připravený Ondřej Lingr

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Kačaraba, Oscar – Tiéhi, Hromada – Jurečka, Traoré, Ewerton - Tecl
Lavička: Dvořák, Sirotník, Olayinka, Usor, Provod, Sor, Lingr, Jurásek D., Jurásek M., Kričfaluši

Zápas začíná v 19:00 na Andrově stadionu a přímým přenosem ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články