Obránce Ondřej Kričfaluši podepsal novou smlouvu | SK Slavia Praha
Více

Obránce Ondřej Kričfaluši podepsal novou smlouvu

Osmnáctiletý mládežnický reprezentační obránce Ondřej Kričfaluši podepsal se Slavií novou smlouvu do 30. června 2026.

„Jsem ve Slavii dlouho, hodně jsem toho prožil. Vážím si strašně moc, že mi vedení klubu důvěřuje. Každý trénink s prvním týmem je pro mě cenná zkušenost. Doufám, že ve zbytku sezony navážu na svůj premiérový start s Pardubicemi a zapíšu další minuty v prvním týmu,“ říká po podpisu smlouvy Ondřej Kričfaluši.

Osmnáctiletý talent začínal s fotbalem v klubu SK Kraslice na Karlovarsku. Následně prošel mládežnickými kategoriemi v Baníku Sokolov a v roce 2018 uskutečnil svůj přestup do červenobílých barev.

V sezoně 2021/2022 získal s kategorií U19 mistrovský titul v I. Celostátní dorostenecké lize o dva body před druhou Spartou. Sešívaní nastříleli ve 30 zápasech 73 gólů, zaznamenali 20 vítězství, čtyři remízy a šest porážek. Za zmínku určitě stojí, že slávisté odehráli soutěžní ročník s jednoznačně nejmladším týmem, jehož věkový průměr v zápasech často nedosahoval ani sedmnácti let.

Stal se také vítězem Československého poháru, když sešívaní porazili slovenského mistra U17 AS Trenčín 1:0. Poslední dvě sezony nastupuje také za slávistický B-tým a hraje i za mládežnickou reprezentaci do devatenácti let. V letošním ročníku debutoval také za A-tým, když naskočil z lavičky na 16 minut v zápase s Pardubicemi.

Ondrovi k nové smlouvě gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v sešívaném dresu!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články