Ohlasy po losu základních skupin UWCL | SK Slavia Praha
Více

Ohlasy po losu základních skupin UWCL

Ohlasy kapitánky týmu Diany Bartovičové a trenéra Karla Pitáka po losu základních skupin Ligy mistryň. Všechny utkání bude vysílat živě Youtube kanál DAZN.

Pondělní los přidělil našim fotbalistkám zajímavou skupinu B, kde narazí na německý Wolfsburg, italský AS Řím a rakouský St. Pölten. První utkání odehrají naše fotbalistky 20. října na půdě AS Řím, v prvním domácím utkání se můžeme 26.října těšit na favorita skupiny, Wolfsburg.

„Zajímavý los, těšíme se na kvalitní zápasy, které nás čekají,“ svěřila se hned po losu kapitánka týmu Diana Bartovičová. „V rakouském St. Poltenu hrají moje spoluhráčky ze slovenské reprezentace, Mikolajová a Lemešová, komunikace mezi námi proběhla hned po losu. Pro diváky není skupina příliš atraktivní, na druhou stranu může být skupina velmi zajímavá a při kousku štěstí si troufám říct i vyrovnaná. Myslím si, že se máme my i fanoušci všichni na co těšit,“ dodala.

„Osobně jsem s losem velmi spokojen, skupina je pro nás zajímavá a určitě i hratelná. Wolfsburg je určitě favoritem skupiny, ale rakouský St.Polten i italský AS Řím pro nás mohou být vyrovnaným soupeřem, kde může o postupu rozhodnout aktuální forma týmů. Věřím, že s kádrem, který Slavie má, můžeme uspět a porvat se o druhé postupové místo ve skupině,“ věří trenér fotbalistek Karel Piták.

DatumČasDomácíHosté
1.20. října21:00AS ŘímSK Slavia Praha
2.26. října21:00SK Slavia PrahaWfL Wolfsburg
3.23. listopadu18:45SK Slavia PrahaSKN St. Pölten
4.8. prosince21:00SKN St. PöltenSK Slavia Praha
5.16. prosince21:00WfL WolfsburgSK Slavia Praha
6.22. prosince18:45SK Slavia PrahaAS Řím




Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články