Odveta Youth League už ve středu od 14:00 | SK Slavia Praha
Více

Odveta Youth League už ve středu od 14:00

Už ve středu 5. října se slávistická U19 utká v odvetě UEFA Youth League s belgickým Genkem. Sešívaní do utkání vstoupí s náskokem gólu z prvního zápasu. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě v den zápasu.

Slávisté se ve středu 5. října na Xaverově od 14:00 představí v odvetě s belgickým Genkem.

První střetnutí vyšlo lépe pro sešívané a půjdou tak do druhého zápasu s jednobrankovým náskokem. Svěřenci trenéra Milana Titěry v Belgii zvítězili 2:1 po zásluze gólů Mikuláše Konečného a Matěje Zachovala. Z prvního utkání si slávisté odvezli ale také jednu nepříjemnost a tou je červená karta, tudíž stopka do středečního zápasu pro záložníka Davida Planku.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách Xaverovského areálu Na Chvalech v den utkání hodinu před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Parkování v areálu bohužel z kapacitních důvodů není možné, proto prosíme fanoušky, aby parkovali v okolí areálu, případně zvážili svou cestu na utkání městskou hromadnou dopravou.

Utkání nebude nikde vysílané v přímém přenosu, pokud tedy nezavítáte na stadion, sledujte Facebook nebo Twitter mládežnické akademie pro online reportáž.

„Na odvetu jsem zvědavý. Už se týmy trochu poznaly, ví, co jeden může od druhého čekat. Jestli nenastanou nějaké nečekané události, tak to bude zajímavý zápas. Myslím si, že pořád je to padesát na padesát. Genk má spoustu kvalitních hráčů i v akademii, někteří do zápasu ani nezasáhli. Uvidíme, s jakým týmem přijedou. My se na odvetu budeme snažit připravit co nejlépe. Chceme využít domácí prostředí k tomu, abychom naši cestu dotáhli minimálně do druhého kola. Pokud by se to povedlo, tak by se dalo říct, že jsme vyřadili jeden z týmů, který by v této soutěži šel hodně daleko,“ těší se na odvetu hlavní trenér Milan Titěra.

Přijďte podpořit slávistickou devatenáctku na cestě mládežnické ligy mistrů k dalšímu postupu!



Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články