B-tým v neděli od 10:15 s Vyškovem | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli od 10:15 s Vyškovem

Po reprezentační přestávce se B-tým v neděli střetne v rámci 10. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Vyškovem. Utkání je na programu od 10:15 na Xaverově.

V neděli čeká svěřence trenéra Marka Jarolíma 10. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola sešívaní vyzvou Vyškov, se kterým se utkají v neděli 2. října od 10:15 na Xaverově.

Vyškov si v současném ročníku FNL vede více než dobře. Aktuálně Vyškovu náleží druhá příčka v tabulce, jen o tři body za vedoucí Líšní. V posledním kole před reprezentační přestávkou zvítězili svěřenci trenéra Jana Trousila nad Prostějovem 4:1. Za Vyškov pravidelně nastupují také Antonín Kinský a František Matys.

Slávisté se před pauzou nerozloučili zrovna nejlépe. Ve Vlašimi sešívaní podlehli domácím 3:1 a spadli tak na patnácté místo v tabulce. „Hodnotí se mi to hrozně. Nechali jsme si to zase utéct v prvním poločase. Ve druhém poločase si to pak už Vlašim pohlídala. Nejhorší byla ta patnáctiminutovka, kdy jsme dostali tři góly. Pak už se to hodně těžko dohánělo. V závěru půle jsme ještě trefili tyč. Kdyby se to proměnilo, bylo by to ještě dramatické,“ říkal po utkání ve Vlašimi obránce Albert Labík.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Parkování v areálu bohužel z kapacitních důvodů není možné, proto prosíme fanoušky, aby parkovali v okolí areálu, případně zvážili svou cestu na utkání městskou hromadnou dopravou.

Utkání můžete také sledovat živě na online streamu zde.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články