Fanoušci vypravují letadlo na zápas s Ballkani | SK Slavia Praha
Více

Fanoušci vypravují letadlo na zápas s Ballkani

Slavia ve spolupráci s fanouškovskými organizacemi pořádá letecký zájezd na zápas Evropské konferenční ligy proti kosovskému FC Ballkani.

Páté utkání skupinové fáze UECL na půdě úřadujícího kosovského mistra proběhne 27. října na Stadiumi Fadil Vokrri v Prištině, výkop je naplánován na 21:00.

Odlet do hlavního města Kosova proběhne v ranních čtvrtečních hodinách, přes den je v plánu prohlídka města a večer pak návštěva duelu. Odlet v noci po konci zápasu. Další informace k výjezdu a možnost přihlásit se naleznete ZDE.

Úvodní vzájemný zápas skončil 15. září ve Fortuna Areně výhrou Slavie 3:2, sešívaní dvakrát dotahovali náskok soupeře. Obrat zařídily trefy Petera Olayinky a Lukáše Masopusta, branka Davida Juráska byla označena jako vlastní gól brankáře Frasheriho. Po dvou odehraných kolech patří Slavii ve skupině G se ziskem čtyř bodů dělené první místo s tureckým Sivassporem, Ballkani má stejně jako Kluž bod jeden.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články