Informace pro fanoušky do Olomouce | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Olomouce

V 11. kole čeká slávisty výjezd na Hanou. Zápas se hraje v neděli 9. října od 19:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Vstupenky na zápas

Lístek na utkání do sektoru hostů stojí 300 Kč na krytou a 250 Kč na nekrytou. Prodej probíhá online na webu Ticketportal. Kupujte vstupenky do sektoru O a při nákupu se přihlašte a zadejte kód "skslavia". Pokud se vstupenky nevyprodají, budou v prodeji i na místě.

Výjezd fanoušků

Fanoušci se na Hanou chystají vlakem. Jede se v neděli 9. října z Hlavního nádraží a čas odjezdu bude ještě upřesněn. Pro fanoušky Slavie budou určené vagony vlaku.

Parkování

Nejblíže u sektoru hostů je možné zaparkovat na parkovištích Rošického, U sportovní haly a Lidlu, případně pak na parkovištích Ladová anebo u Billy. Upozorňujeme, že o utkání bude velký zájem a před zápasem budou parkoviště obsazená – dorazte co nejdříve! Po obsazení parkovišť je možné parkovat v přilehlých ulicích.

Pochod

Informace k pochodu zveřejníme příští týden.

Vstup na stadion

Sektor hostů se nachází na východní tribuně v sektoru O. Přístup je z ulice Na Střelnici. Při vstupu proběhne bezpečnostní prohlídka. Upozorňujeme, že osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru, nebudou vpuštěny, případně budou vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. Vstup do sektoru bude otevřen od 17:30. V sektoru budou přítomni členové slávistické pořadatelské služby.

Po zápase

Po závěrečném hvizdu a tradiční děkovačce prosím vyčkejte v sektoru dle pokynů pořadatelské služby a policie. Jakmile budeme puštěni ze stadionu vyrazí fanoušci kteří přijeli vlakem zpět na nádraží. Vlak zpět do Prahy jede ve 21:14.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články