Odveta Ligy mistryň. Ve středu proti Valuru! | SK Slavia Praha
Více

Odveta Ligy mistryň. Ve středu proti Valuru!

Už ve středu, na státní svátek, hostí slávistky v odvetě Ligy mistryň na stadionu v Horních Počernicích islandský Valur. Vstupenky budou v prodeji na místě, permanentkáři jdou zdarma.

Slávistky čeká ve středu 28.září od 15:00 odveta Ligy mistryň proti islandskému Valuru, kdy úvodní utkání vyhrály brankou Terezy Kožárové 1:0. Vstupenky budou k dostání na místě na pokladnách v den zápasu od 14:00. Permanentkáři mají vstup zdarma, ostatní za 100 Kč nebo zvýhodněné vstupné za 50 Kč. Informace o vstupenkách zde.

„V úvodním zápase se nám povedl první poločas, kde jsme si vytvořily několik slibných šancí a podařilo se nám vstřelit důležitou branku, zároveň jsme soupeře dobře bránily a nepustily do žádné vyložené šance. Ve druhém poločase se nám tolik nedařilo, dělaly jsme chyby a ztrácely míč, Valur si v závěru zápasu dokázal vytvořit dvě brankové příležitosti, které jsme ale dokázaly ubránit a neinkasovat. Soupeř potvrdil to, co jsme čekaly, mají rychlá křídla a nebezpečné, rychlé protiútoky. V odvetě bude potřeba se vyvarovat ztrát a hrát po zemi, kde si myslím, že jsme silnějším a kvalitnějším týmem,“ prozradila před důležitou odvetou Olivie Lukášová.

„Věřím, že na zápas přijde co nejvíce diváku a podpoří nás splnit náš cíl, kterým je postup do skupinové fáze Ligy mistryň,“ dodala naše brankářská jednička.

Odvetné utkání žen proti Valuru můžete sledovat živě od 15:00 na Slavia TV, odkaz na utkání zde.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články