Hovory z Edenu: Rozhovor s Jaroslavem Tvrdíkem | SK Slavia Praha
Více

Hovory z Edenu: Rozhovor s Jaroslavem Tvrdíkem

Ve čtvrtek odpoledne mluvil Jaroslav Tvrdík v rozhovoru z Edenu o tématech okolo klubu.

Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík v rámci série rozhovorů Hovory z Edenu mluvil ve čtvrtek s předsedou Odboru přátel Slavie a odbočky AREA 114 Davidem Ocetníkem o tématech okolo Slavie. Rozhovor začal otázkou na zdravotní stav Jaroslava Tvrdíka a zraněné hráče Ivana Schranze, Tomáše Holeše a Yiru Sora.

Dále se probírala výkonnost Eduarda Santose, letní nedotažené přestupy, sportovní cíle klubu na aktuální sezonu, skvělá forma Stanislava Tecla, vyšetřování zápasů B-týmu ve třetí lize, špatné podmínky pro fanoušky před zápasem s Plzní, výkony rozhodčích v lize, slávistická mládežnická akademie na Šeberově, televizní práva v lize a oslavy 130 let založení klubu.

Celý záznam Hovorů z Edenu si můžete pustit na Slavia TV:

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články