Vysoká výhra slávistek proti Plzni | SK Slavia Praha
Více

Vysoká výhra slávistek proti Plzni

Svěřenkyně trenéra Karla Pitáka opět naplno bodovaly, když porazily za silného deště na domácím hřišti v Horních Měcholupech Viktorii Plzeň 8:0. Hattrickem se blýskla Szewieczková a Kožárová, jednu branku přidala Khýrová a poprvé na domácí půdě v české lize i Keene.

„S odehraným zápasem jsem velmi spokojená, všechny jsme makaly od začátku zápasu a přineslo to své ovoce. Plzeň se díky naší poctivé defenzivě k ničemu nedostala a my se tak mohly soustředit na střelbu a zakončení, kde padlo osm krásných branek. Na zápas s islandským Valurem v Lize mistryň jsme se skvěle naladily, v týmu panuje pozitivní nálada a víme, jak velkou útočnou sílu máme. Hodně věřím, že si na Islandu vytvoříme gólové příležitosti, ze kterých se prosadíme,“ věří střelkyně sedmi ligových branek Tereza Kožárová.

„Zápas nám sedl od první minuty, jsem ráda, že se nám povedl jak herně tak výsledkově. Branek mohlo padnout mnohem víc, ale věřím, že jsme si je nechaly i na středu proti Valuru. Výhra proti Plzni byla velmi důležitá pro sebevědomí týmu, cítím v kabině obrovské odhodlání soupeře porazit a postoupit do další fáze Ligy mistryň,“ prozradila střelkyně hattricku Tereza Szewieczková.

Už ve středu 21.9. je na programu úvodní zápas Ligy mistryň proti islandskému Valuru Reykjavík! Hraje se ve středu od 19:00 hodin (českého času) na hřišti soupeře.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články