ONLINE: Od 18:45 v Edenu proti Ballkani | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 v Edenu proti Ballkani

Sešívaní hrají ve čtvrtek od 18:45 doma v Edenu druhé utkání Evropské konferenční ligy proti FC Ballkani. Jakou sestavu vybral trenér Jindřich Trpišovský?

Trenérský štáb udělal oproti nedělnímu zápasu s Českými Budějovicemi jedinou změnu. Na hrotu hraje místo Stanislava Tecla Peter Olayinka. Na lavičce jsou připravení mládežníci Ondřej Kričfaluši, Erik Biegon, Jakub Kopáček a Štěpán Beran.

Zdravotní problémy nepustí do hry Yiru Sora, Jana Bořila, Davida Hovorku, Tomáše Holeše, Matěje Juráska a Petra Ševčíka. Na soupisce pro UECL není Jakub Hromada.

Sestava: Mandous – Douděra, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Tiéhi, Provod – Masopust, Lingr, Schranz – Olayinka
Lavička: Kolář, Sirotník, Tecl, Santos, Usor, Oscar, Ewerton, Traoré, Kričfaluši, Biegon, Kopáček, Beran

Zápas začíná v Edenu od 18:45 a přímým přenosem ho odvysílá Sport 1.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici Sport 1, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články