Srdjan Plavšić odchází na hostování do Ostravy | SK Slavia Praha
Více

Srdjan Plavšić odchází na hostování do Ostravy

Slávistický křídelník Srdjan Plavšić odchází na roční hostování bez opce do Baníku Ostrava.

Plavšić přišel do Slavie jako volný hráč před sezonou 2021/22. Během svého prvního roku v klubu nastoupil v lize celkem do 24 utkání, ve kterých vstřelil jednu branku a na tři přihrál. Devětkrát zasáhl také do zápasů Konferenční ligy, kde Slavii pomohl k postupu do čtvrtfinále.

Jednu gólovou nahrávku si připsal i v letošní kvalifikaci o Evropskou konferenční ligu při venkovním utkání proti Rakówu. Do ligového zápasu v této sezoně nezasáhl, jeden start zapsal za B-tým.

Srdjanovi přejeme, ať se mu na hostování v Ostravě daří!

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články