V sobotu od 14:00 první domácí zápas. Slávistky hostí Liberec | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 14:00 první domácí zápas. Slávistky hostí Liberec

Slávistky se představí před svými fanoušky poprvé v novém ročníku na domácím hřišti v Horních Měcholupech. Přijďte se podívat na úřadující mistryně ligy a účastnice Ligy mistryň proti Slovanu Liberec. Utkání se hraje od 14:00 a můžete ho sledovat v přímém přenosu.

“Myslím, že se diváci mohou těšit na atraktivní utkání. Do Liberce přišlo v létě několik posil a má teď velmi zajímavý tým, určitě nás nečeká jednoduché utkání. Po povedeném prvním kole a vysoké výhře na Dukle věřím, že vstřelíme opět hodně branek a budeme slavit další ligovou výhru. Doufám, že si naši fanoušci cestu na stadion najdou, a věřím, že první domácí mistrák společně zvládneme,” prozradila před zápasem obránkyně a při zranění Diany Bartovičové i kapitánka týmu Simona Necidová.

Zápas proti Slovanu Liberci začíná v neděli od 14:00 na domácím stadionu v Horních Měcholupech. Přijďte fandit našim fotbalistkám v novém ročníku, vstupné na utkání je zdarma.


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články