Ivanův gól? Jen jsem běhal po hřišti, krása | SK Slavia Praha
Více

Ivanův gól? Jen jsem běhal po hřišti, krása

V prvním poločase zneškodnil stoprocentní šanci Iviho Lópeze a dal svým spoluhráčům šanci na geniální obrat. Jak prožíval prodloužení i celý zápas prozradil Aleš Mandous.

Dokázali jste to, postupujete, jak vám je po těle?
„Je to obrovská úleva, štěstí. Jsme všichni rádi, že jsme to dokázali. Je to o to krásnější, že gól padl v poslední minutě prodloužení.“

Co jste dělal, když do sítě v posledních vteřinách zapadla hlavička Ivana Schranze?
„Běžel jsem po stadionu za klukama, byl jsem šťastný, v euforii. Byly to krásné emoce, na to se nezapomíná.“

Jak jste pyšný na proměnu týmu oproti prvnímu zápasu? Ukázali jste srdce, obrovskou bojovnost, hnali vás neuvěřitelní fanoušci.
„Bylo to úplně něco jiného, pod nohama nám hořela tráva. Takhle to mělo vypadat i v Polsku, ale poučili jsme, dneska to byl úplně jiný obrázek. Kluci to neskutečně oddřeli, postupujeme, krása!“

Postup se zrodil i díky vašemu zákroku, v prvním poločase jste skvěle vychytal Lópeze. Jak těžký to byl zápas a jak jste ho prožíval?
„Bylo to složité, šance měli jen ze začátku utkání. Bylo to ošemetné, létalo tam hodně nakopávaných míčů, které propadávaly. Obrana se s tím ale skvěle poprala a udrželi jsme nulu, zaslouženě postupujeme.“

Byl to zatím nejlepší zápas, u kterého jste byl?
„Určitě nejemocionálnější. Jsme šťastní, teď si půjdeme zařvat a už se zase musíme soustředit na ligu, jedeme dál.“


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články