V neděli od 10:30 první ligové kolo proti Dukle | SK Slavia Praha
Více

V neděli od 10:30 první ligové kolo proti Dukle

Nový ligový ročník je tu! Mistryně zahájí nový ročník 1.ligy žen pod novým trenérem Karlem Pitákem soubojem na hřišti Dukly Praha.

“Příchod nového trenéra byl pro nás všechny příjemnou změnou. Všichni víme, jaké jsou naše cíle do nové sezóny a tak společně budeme pracovat na tom, abychom je naplnily. Letní příprava byla náročná, tréninky byly ve většině případů herní formou, které nám dodaly potřebou kondici a zároveň nás bavily. Myslím, že tato forma nabírání tréninku a kondice nám vyhovuje, pomůže nám v nové sezoně a zároveň tvoří v týmu velmi dobrou atmosférou. Odehrály jsme kvalitní přípravné utkání pro chlapcům i ženám maďarské a rakouské ligy, jediný prohraný zápas s Realem Madrid nás prověřil a ukázal nedostatky, které musíme do začátku sezony vyladit. Na první ligový zápas se velmi těším, máme chuť navázat na skvělou minulou sezonu a obhájit double,” prozradila brankářka Olivie Lukášová.

Zápas proti Dukle Praha začíná v neděli 21.8. od 10:30 na stadionu Juliska. Přijďte podpořit naše fotbalistky v novém ročníku, vstupné je zdarma.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články