AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na derby béček | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na derby béček

B-tým už v sobotu 13. srpna čeká v rámci 3. kola FN:L derby na Xaverově. Přečtěte si důležité informace o nákupu vstupenek.

V sobotu 13. srpna od 10:15 je na programu 3. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, ve kterém se střetne slávistický B-tým s rezervou Sparty.

Derby béček se odehraje v areálu Na Chvalech, na Xaverově. Stadion se veřejnosti otevře v 9:15 a vstupenky budou ve volném prodeji na místě na pokladnách. Dorazte na stadion s předstihem, kapacita je omezená.

Pro permanentkáře platí vstup zdarma. Vzhledem k očekávanému vyššímu zájmu fanoušků o utkání a nízké kapacitě stadionu si permanentkáři musí vyzvednout vstupenku na utkání, kterou získají po předložení platné permanentní vstupenky zdarma. Tyto vstupenky zdarma si můžete už nyní vyzvednout v oficiálním Fanshopu SK Slavia Praha nebo v TS Storu ve Fortuna Areně, kde budou k dostání do pátku. Pokud se kapacita vstupenek nevyčerpá, budou lístky pro permanentkáře k dostání na Xaverově i v den zápasu. Při vstupu na utkání B-týmu následně budou vpuštěni permanentkáři pouze na základě předložení platné permanentní vstupenky a vstupenky zdarma. Pro toto utkání klub vyhradil pro permanentkáře prostor na západní tribuně.

V den zápasu budou na pokladnách xaverovského areálu v prodeji i klasické placené vstupenky. Vstupné je 100 Kč.

Vzhledem k omezené kapacitě stadionu je hlavní tribuna na tento zápas vyhrazena pouze pro novináře, partnery klubu a čestné hosty. Všechny vstupenky, zdarma pro permanentkáře i klasické placené jsou situovány na západní tribunu.

Vstupenky na utkání si budou moci na místě zakoupit také fanoušci hostí do odděleného sektoru. Sektor hostů se nachází na východní tribuně, vstup na něj je z ulice Božanovská vedle pizzerie. Vstupenky budou k prodeji u vchodu do tohoto sektoru a jsou za cenu 100 Kč.

Občerstvení je pro fanoušky z hlavní i západní tribuny zajištěno. Parkování v areálu bohužel z kapacitních důvodů není možné, proto prosíme fanoušky, aby parkovali v okolí areálu, případně zvážili svou cestu na utkání městskou hromadnou dopravou.


Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články