Děkujeme, že fandíte slušně | SK Slavia Praha
Více

Děkujeme, že fandíte slušně

Velmi si vážíme fandění na každém zápase a i v dnešní den budou fanoušci naším 12. hráčem. V rámci evropských zápasů však současně potřebujeme dodržovat bezpečnostní pravidla stadionu.

To se týká jednak průchodnosti schodů na tribunách, které musí být při zápasech volné z důvodu případného nouzového úniku. Avšak také se to týká vhazování jakýchkoliv předmětů na plochu a zapalování pyrotechniky.

Slavia měla na utkání proti St Joseph´s uzavřenou Tribunu Sever a v případě, že fanoušci nebudou dodržovat bezpečnostní opatření, hrozí Slavii vysoká finanční pokuta a případně i znovu uzavření některých částí stadionu či úplné uzavření stadionu.

Pojďme Slavii pomoct k vítězství, abychom byli spolu ještě silnější. Děkujeme!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články