Ženy proti Realu Madrid na Proseku | SK Slavia Praha
Více

Ženy proti Realu Madrid na Proseku

Slávistky se postaví v přípravě proti španělskému gigantovi! Na začátku srpna, ve středu 10.8., se v prověrce před začátkem ligy a boji o účast v Lize mistryň postaví na stadionu SK Prosek od 18:00 proti Realu Madrid! Vstupné je zdarma.

„Na zápas s Realem Madrid se moc těším, bude to pro mě další utkání proti TOP týmu. Zahrát si proti bílému baletu je splněný sen, i když je to pouze přátelské utkání, budeme chtít předvést to nejlepší, co umíme. Španělský fotbal je jeden z nejlepších na světě, víme, že nás nečeká nás nic jednoduchého. Budeme rády, když nás přijde podpořit co nejvíce fanoušků a vytvoří pro nás i soupeře skvělou atmosféru ženského fotbalu,“ svěřila své pocity před utkáním obránkyně Simona Necidová.

Real Madrid skončil v minulé sezoně v tabulce španělské nejvyšší soutěže na 3. místě a poprvé v historii si zahrál také v Lize mistryň, kdy do základní skupiny přešel přes silný Manchester City. Ve skupině si fotbalistky z Madridu připsaly na své konto 12 bodů a ze druhého místa postoupili do čtvrtfinále, kde tahaly za kratší konec proti svému rivalovi FC Barcelona. V letošním ročníku Ligy mistryň je čeká kvalifikační skupina, prvním soupeřem jim bude Sturm Graz, se kterým slávistky hrají přípravné utkání hned tři dny po utkání právě s Realem Madrid.

„Zápas s Realem bude obrovským svátkem pro celý náš tým a moc se na něj těšíme. Samozřejmě nás mrzí, že utkání proti soupeři jako je Real Madrid nemůžeme odehrát v Edenu, ale doufám, že i tak nás přijde podpořit co nejvíce fanoušků,“ přeje si nový trenér žen Karel Piták.

SK Slavia Praha - Real Madrid

10.8., 18:00 hod, Stadion Prosek

Vstupné zdarma.


Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články