V play off UECL případně lepší z dvojice Trnava/Raków | SK Slavia Praha
Více

V play off UECL případně lepší z dvojice Trnava/Raków

Úterní los Evropské konferenční ligy určil, že v případě postupu přes řecký Panathinaikos Athény narazí svěřenci Jindřicha Trpišovského v play off UECL na vítěze dvojzápasu Spartak Trnava/Raków Čenstochová.

Los proběhl ve švýcarském Nyonu v úterý ve 14:00. Slávisté v "nemistrovské části" mohli narazit na osm soupeřů, Spartak Trnava, nebo Raków Čenstochová, Féhervár, či Petrocub-Hincesti, Levski Sofia, nebo Hamrun Spartans, anebo vítěze utkání Lugano - Hapoel Beer Ševa.

Los určil, že to v případě postupu přes Panathinaikos bude lepší z první dvojice, tedy slovenská Trnava, nebo polský Raków. První duel je na programu 18. srpna venku, odveta o týden později ve Fortuna Areně.

Čenstochová v kádru s českým reprezentačním obráncem Tomášem Petráškem v loňské sezoně ovládla Polský pohár a v Ekstraklase byl lepší pouze Lech Poznaň. Trnava rovněž ovládla domácí pohár, Slovnaft Cup, a v lize obsadila třetí příčku.
Sešívaní obhajují loňskou účast ve čtvrtfinále, finále Evropské konferenční ligy proběhne v Edenu, hrát se bude 7. června roku 2023.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články